Qui sóc

Joan Capdevila fotografiant

Joan Capdevila

He nascut a Tremp, a l'indret on neix el Pirineu, un dia com el 4 de juny de 1961. Autodidacta, interessat en la informàtica, emprenc el camí d'una de les meves aficions: el vídeo i la fotografia.

Vocació

Fotògraf innovador, m'agrada la fotografia realista i intento plasmar l'essència de les persones o retratar el paisatge tal com és. Sóc amant de les fotos amb llum, però també trobo la llum a les fotos nocturnes.

Igual que amb el vídeo, la meva visió és aportar noves tècniques. Al mateix temps, tant en les fotos com en els vídeos de bodes, intento reflectir, malgrat el pas del temps, la puresa del moment, allò essencial que perdura en cada instant, el polsim d'eternitat...

Podeu demanar el mostrari de fotos, tapes i tipus de papers fotogràfics. També teniu a la vostra disposició un book de vídeos. Tot per a les vostres noces, bateigs, comunions, propagandes d'empresa, convencions, orles de fi de curs o el que necessiteu.

També podeu triar la música que més us agradi o podeu incorporar-hi la que us ofereixo. Així matex, no dubteu a deixar anar la imaginació per fer suggeriments originals i personals per al vostre àlbum. Així ens divertirem molt més!

Mentrestant, sigueu feliços!